LOGIN
blockcontent top

Blog SMS-services whatsapp zakelijk customer service

Wilt u het laatste nieuws automatisch in uw inbox ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief ›Nieuwjaarsactie: Stuur je nieuwjaarswens via sms!

22-11-2016 | Joey Drieskens

Start het nieuwe jaar met een originele en persoonlijke nieuwjaarswens aan je relaties! Verstuur een SMS bericht en bespaar kosten op dure wenskaarten of mailings. Met de hoge attentiewaarde van een SMS ben je direct weer top of mind voor het nieuwe jaar!

Lees meer ›
Door de Haarlemse grachten met Sloepdelen

02-06-2016 | Joey Drieskens

Vorige week heeft team SMS-services een rondje door de wateren van onze thuisstad Haarlem gevaren. De boot huur werd verzorgd door onze klant Sloepdelen.  
Lees meer ›


Hoe implementeer je SMS-reminders binnen je no-show beleid

14-04-2016 | Joey Drieskens

Zorginstellingen zijn actief bezig om het no show probleem terug te dringen. Een simpele oplossing is het versturen van afspraakherinneringen via SMS. Er zijn meerdere toepassingen voor het versturen van SMS reminders aan patiënten.  
Lees meer ›

Toepassingen van SMS in de zorg

28-01-2016 | Joey Drieskens

Toepassingen van SMS in de zorgsector gaan verder dan alleen het terugdringen van no shows. Het kanaal is multi-inzetbaar en is zo stabiel dat het voor bijna iedere klantcase gebruikt kan worden. In dit artikel worden de vier belangrijkste mogelijkheden van SMS uit een gezet. Van het beveiligen van loginsessies tot crisismanagement.
Lees meer ›

WhatsApp vs SMS: vijf verschillen voor zakelijk gebruik

19-11-2015 | Joey Drieskens

De lancering van WhatsApp in 2009, had grote invloed op het SMS-verkeer onder consumenten. Het dataverkeer steeg enorm en het aantal verzonden SMS’jes maakte een grote daling. Nu WhatsApp steeds vaker zakelijk wordt ingezet stelt men de vraag of WhatsApp ook hier SMS gaat vervangen. Hebben beide kanalen een eigen toegevoegde waarde in de middelenmix? 

 Lees meer ›

 
De zakelijke beller is steeds vaker een slimme vuilnisbak

19-10-2015 | Joey Drieskens

Sinds 1 juni 2014 is het voor telecomaanbieders niet langer toegestaan om 06-nummer uit te geven aan slimme apparaten en machine-to-machine toepassingen. Dat heeft toezichthouder ACM (Autoriteit Consumenten en Markt) bepaald. Wat betekent dit voor het zakelijke telefoonverkeer?  

 Lees meer ›

 
Hoe meet je de conversie van een SMS actie?

01-06-2015 | Joey Drieskens

Wanneer je een link in een sms bericht plaatst wil je de conversie hierop ook kunnen meten. In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Lees meer ›

 
5 toepassingen van SMS binnen organisaties

25-03-2015 | Joey Drieskens

SMS is een communicatiemiddel van voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt wordt. Niet alleen voor commerciële doeleinden, maar ook voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen is SMS uitermate geschikt.

Lees meer ›


 6 tips voor mobiele marketing campagnes via SMS

19-02-2015 | Joey Drieskens

SMS klinkt als een term uit vervlogen tijden, maar als marketingmiddel is SMS nog springlevend.

Lees meer ›


 Meer omzet via je Magento webshop tijdens de feestdagen?

28-11-2014 | Jeroen Schutte

De ordernotificaties en servicemails die je als webshopeigenaar naar je klanten stuurt, verdwijnen helaas te vaak ongeopend in het mapje ‘reclame’. Hoe kun je op een andere manier toch de loyaliteit van je klanten verhogen? Wij lanceren vlak voor de feestdagen een sms plugin voor Magento webshops. Met deze nieuwe tool kunnen webshopeigenaren hun klanten via sms op de hoogte te houden van de orderstatus, tijdelijke acties en kortingscodes. 

Lees meer ›Stuur afspraak herinnering voor bandenwissel via sms

7-10-2014 | Sami Akat

Het halfjaarlijkse bandenwissel moment komt er weer aan. Traditioneel zorgt de bandenwissel voor grote piek momenten in de agenda van garages en bandenspecialisten. Automobilisten wachten met het plannen van de bandenwissel tot ze eraan herinnerd worden door het koude weer. Verstuur uw klanten een reminder via sms en zorg dat ze op tijd een afspraak inplannen voor de bandenwissel.

Lees meer ›SMS dood? Niet door nieuwe toepassingen als A2P en M2M

30-06-2014 | Jeroen Schutte

In 1992 werd het eerste sms bericht verzonden. Sms (afkorting voor short message service) werd vooral gebruikt door jongeren, omdat het versturen van een sms bericht goedkoper was dan een telefoongesprek. Het inmiddels traditionele medium sms wordt in rap tempo vervangen door gratis alternatieven als Whatsapp en Telegram. Maar tegelijkertijd worden er andere (zakelijke) toepassingen voor sms ontwikkeld, zoals A2P en M2M. Hierbij wordt er niet meer gecommuniceerd tussen personen, maar van een applicatie naar een persoon (A2P) of zelfs van machine naar machine (M2M). 

Lees meer ›


blockcontent bottom