LOGIN
blockcontent top
« Terug naar overzicht

Beveilig bedrijfskritische informatie via 2FA

Netaffairs is gespecialiseerd in cloud services en managed hosting voor de zakelijke markt. Klanten van Netaffairs hechten veel waarde aan de uptime van servers, snelle serviceverlening en hoge beveiligingsmaatregelen. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor een partnerschap met Netaffairs.

Via de servicesdesk van Netaffairs kunnen klanten inloggen in een persoonlijke omgeving. Hier kunnen zij vragen stellen aan support, hostingdiensten inzien en extra diensten aanschaffen. Informatie in de servicedesk is persoonlijk en kan in sommige gevallen bedrijfskritisch zijn. Netaffairs heeft er daarom voor gekozen deze omgeving nog beter te beveiligen met Two Factor Authetication via SMS.


Two Factor Authentication

Na het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord wordt er een unieke verificatiecode per SMS naar de mobiele telefoon van de gebruiker verstuurd.Netaffairs heeft de 2FA oplossing van SMS-services ingebouwd in de servicedesk. Door Two Factor Authentication wordt er, naast een gebruikersnaam en wachtwoord, een tweede beveiligingslaag aan de servicedesk toegevoegd. De kans op misbruik wordt hiermee aanzienlijk kleiner en privacy gevoelige informatie van de klant is nog beter beveiligd. Sommige services in de servicedesk van Netaffairs zijn alleen toegankelijk als 2FA geactiveerd is. Via de SMS-portal heeft Netaffairs inzicht in alle verzend statistieken van het SMS-verkeer.


Meer informatie?


Op zoek naar een beveiligingsmethode als Two Factor Authentication via SMS of bent u benieuwd naar de inzet van deze extra beveiligingslaag voor uw organisatie? Lees meer over de 2FA service of neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.


blockcontent bottom