Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Door de Haarlemse grachten met Sloepdelen

Vorige week heeft team Informaxion een rondje over de wateren van onze thuisstad Haarlem gevaren. De boot huur werd verzorgd door onze klant Sloepdelen. Sloepdelen is in 2007 begonnen met de verhuur van elektronische sloepen in Amsterdam. Het concept was zo succesvol dat Leiden, Utrecht en Haarlem snel volgden. Binnenkort zijn de boten van Sloepdelen ook te huur in Den Haag.

In Haarlem is Sloepdelen gevestigd aan de Schotersingel, vlakbij het station van de stad. Daar werd de nieuwe werf van Sloepden op 26 mei 2016 feestelijk geopend door de Wethouder. Vanaf deze locatie zijn alle wateren rondom Haarlem eenvoudig bereikbaar.

Hoe werkt het?

Via de website van Sloepdelen kun je eenvoudig een sloep reserveren. Voor vertrek ontvang je een code waarmee je de sloep telefonisch kunt starten, pauzeren en stoppen. De boten van Sloepdelen zijn speciaal voor de bruggen van Haarlem verlaagd. Hierdoor kun je met een beetje lef zelfs net onder de 1 meter hoge Verspronckburg door varen.

Mede dankzij Sloepeden is het een geslaagde avond geworden. Zelfs toen de boot ‘zomaar’ achteruit het Spaarne op voer beelf de sfeer aan boord prima. De klantenservicemedewerker van Sloepdelen was op dat moment uiterst behulpzaam maar had ons probleem “echt nog nooit mee gemaakt 😉 “. Daarom wil SMS-services Sloepdelen bij deze graag bedanken. Het is een gaaf concept en wij zijn trots hier een bijdrage aan te leveren!

IMG-20160518-WA0000 copy

left curve
right curve

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Sloepdelen of zelf een keer een boot huren? Bezoek dan de website: www.sloepdelen.nl. Meer informatie over de sms oplossingen die Sloepdelen gebruikt vind je hier.

Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius