LOGIN
blockcontent top

Vragen?


Bel 023 - 554 67 77

Meer informatie?


SMS no-show ziekenhuis

No show beleid Fysiotherapeuten

Afspraakherinnering per sms in de zorg

Bijna elke fysiotherapeut heeft er wel eens mee te maken: patienten die hun afspraken niet nakomen. Of ze nu te laat op hun afspraak komen of zelfs helemaal niet komen opdagen: het brengt vaak hoge kosten met zich mee.
 
Een goed no show beleid kan in de praktijken van fysiotherapeuten veel ergernissen en onnodige kosten voorkomen. Een afspraakherinnering via sms reminder is goedkoop en effectief waardoor het no show percentage van elke fysiotherapeut gegarandeerd wordt verlaagd. Bovendien wordt het dankzij een een helder no show beleid heel eenvoudig om het algemene no show tarief voor fysiotherapie te hanteren. Uiteraard kan de hoogte van de boete voor een niet nagekomen afspraak kan per praktijk varieren.

Sms herinnering; effectief en kostenbesparend

Sms is een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde. In vergelijking met een e-mail die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen, wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen. Bovendien is het versturen van een sms veel sneller en goedkoper dan het versturen van een brief of een telefonische herinnering.

Voordelen sms-reminders:

  • Kostenbesparing no-shows
  • Kortere wachtlijsten
  • Geen onnodige voorbereiding
  • Minder administratie
  • Voordeliger dan brief of telefoon

Waarom SMS-services?


SMS-services levert sinds 1999 zakelijke sms diensten en heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. SMS-services maakt uitsluitend gebruik van A-categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS afspraakherinneringen garanderen.


Referenties:

Sms reminders zijn ook uitermate geschikt voor ziekenhuizen, psychiaters, tandartsen en ondernemers.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen en systemen. Vraag een offerte aan voor en ervaar zelf het resultaat in de verlaging van het aantal no shows binnen uw organisatie.

Vul uw gegevens in:

Dhr. Mevr.
* Verplichte velden
blockcontent bottom