LOGIN
blockcontent top

Vragen?


Bel 023 - 554 67 77

Meer informatie?


SMS no-show ziekenhuis

No show beleid in psychiatrische zorg

Afspraakherinnering per sms voor psychologen en psychiaters

Bijna elke psychiater heeft er wel eens mee te maken: patienten die hun afspraken niet of nauwelijks nakomen. Dit levert grote ergernissen op terwijl de kosten zich opstapelen. Binnen de zorgsector wordt echter steeds vaker gebruikgemaakt van een sms reminder waardoor er een helder no show tarief in rekening kan worden gebracht. Bovendien zorgt een afspraakherinnering per sms ervoor dat patienten op een prettige manier aan hun afspraak worden herinnerd en zich beter  Of ze nu te laat op hun afspraak komen of zelfs helemaal niet komen opdagen: het brengt vaak hoge kosten met zich mee.
 
Een afspraakherinnering via sms reminder is goedkoop en effectief waardoor het no show percentage in veel praktijken omlaag gaat. Bovendien wordt het dankzij een een helder no show beleid heel eenvoudig om het algemene no show tarief voor de psychiatrie te hanteren. De hoogte van een boete voor een niet nagekomen afspraak kan per praktijk verschillen.

Sms herinnering; effectief en kostenbesparend

SMS is een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde. In vergelijking met een e-mail die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen, wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen.

Waarom SMS-services?


SMS services levert sinds 1999 zakelijke sms diensten en heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Sms services maakt uitsluitend gebruik van A-categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS afspraakherinneringen garanderen.


Referenties:

Sms reminders zijn ook uitermate geschikt voor ziekenhuizen, fysiotherapeuten, tandartsen en ondernemers.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen en systemen. Vraag een offerte aan voor en ervaar zelf het resultaat in de verlaging van het aantal no shows binnen uw organisatie.

Vul uw gegevens in:

Dhr. Mevr.
* Verplichte velden
blockcontent bottom