LOGIN
blockcontent top

Vragen?


Bel 023 - 554 67 77

Meer informatie?otp via sms

2FA via sms One Time Password

Meest veilige authenticatiemethode voor de zorg

U kunt uw zorgsoftware extra beveiligen met een 2FA (two factor authentication) via een One Time Password (OTP)-via-sms oplossing. Na het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord wordt er een unieke verificatiecode naar de mobiele telefoon van de gebruiker verstuurd, via sms of IVR (gesproken bericht).  Deze authenticatiemedthode is zeer gebruiksvriendelijk, voordelig en eenvoudig te implementeren.

Waarom OTP-via-sms?

  • Eenvoudige implementatie en gebruik
  • SMS wordt ondersteunt op elke mobiele telefoon (geen app nodig)
  • Geen dure hardware en software installatie nodig
Een OTP-via-sms werkt eenvoudiger en voordeliger dan andere authenticatiemethodes, zoals dure hardware tokens. Met een 2FA via sms voegt u een tweede beveiligingslaag toe. Om de kans op misbruik van patiëntengegevens te verkleinen is de code maar tijdelijk geldig. Via de sms-portal krijgt u toegang tot managementinformatie en uitgebreide verzendstatistieken met diverse filtermogelijkheden.

Kosten OTP-via-sms

De kosten voor het gebruik van een OTP-via-sms oplossing zijn zeer aantrekkelijk. U betaald volgens het "Pay as you go"-model, dus alleen de kosten per sms-bericht en geen setup- of licentiekosten.SMS services garandeert de beste kwaliteit!

De SMS Gateway van SMS services is 24 / 7 beschikbaar en wordt veilig gehost in verschillende Tier 3 datacentra in Nederland (redundant). Wij maken uitsluitend gebruik van directe routes wegens het urgente karakter van de sms berichten. Hierbij worden de berichten met wachtwoorden direct afgeleverd op het netwerk waar de mobiele telefoon gebruik van maakt, om vertraging tijdens het afleveren te voorkomen.

Referenties:
Interesse? Vraag een offerte aan!

Dhr. Mevr.
* Verplichte velden
blockcontent bottom