LOGIN
blockcontent top

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Bel 023 - 554 67 77

Inbound & Outbound SMS API

SMS vanuit uw eigen software

Applicaton Programming Interface (API) is een webservice die het mogelijk maakt SMS berichten te versturen en ontvangen vanuit uw eigen ERP of CRM software of email cliënt.

SMS Inbound API

De SMS Inbound API zorgt er voor dat ontvangen sms berichten direct in het eigen systeem ingelezen kunnen worden wat er voor zorgt dat er direct (en geautomatiseerd) actie ondernomen kan worden.

Ontvangen berichten kunt u laten doorsturen naar een domeinnaam, die u zelf kunt invoeren via de beheermodule. Met de SMS outbound API kunt u zelf SMS applicaties ontwikkelen en het account als SMS Gateway gebruiken.


SMS Outbound API

Met de SMS outbound module kunt u geautomatiseerd berichten versturen via een HTTP koppeling. De verzonden berichten zijn terug te vinden in uw eigen account. U heeft de beschikking over verschillende rapportages, zoals verzonden berichten per dag en per maand en de berichten worden vanuit uw eigen software aangeleverd. U kunt berichten versturen naar contactpersonen en doelgroepen uit uw persoonlijke telefoonboek. Het beheer van de nummers loopt via uw eigen SMS portal.

Toepassingen SMS Inbound en Outbound API:

  • Monitoring van servers
  • Afspraakbevestigingen, reminders, routebeschrijving of visitekaartjes
  • Automatisch antwoorden op een (online) aanvraag
  • Orderstatus en afleverberichten
  • Pushberichten in App

SMS services garandeert de beste kwaliteit!

De SMS Gateway van SMS services is 24 / 7 beschikbaar en wordt veilig gehost in verschillende datacentra in Nederland (redundant). Wij maken uitsluitend gebruik van A categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS berichten wereldwijd kunnen garanderen.

Case: Start je sloep met SMS bericht

Het huren van een sloep is nu zeer eenvoudig met behulp van je mobiele telefoon. Informaxion bedacht samen met Sloepdelen een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt een sloep te starten en stoppen door te bellen met een gratis 0800 servicenummer. Lees de case ›
Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn van een Inbound of Outbound API van SMS services?
Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers. We helpen u graag!

Vul uw gegevens in:

Dhr. Mevr.
* Verplichte velden

blockcontent bottom