LOGIN
blockcontent top

Verstuur eenvoudig en snel SMS afspraakherinneringen vanuit Medicom

SMS no-show Medicom

Verstuur SMS afspraakherinneringen vanuit Medicom van PharmaPhartners

Vanaf nu kunnen Medicom-praktijken snel een betrouwbare en efficiënte no show reminder service opzetten. Afspraakherinneringen via SMS is een combinatieproduct van PharmaPartners en SMS-Services.nl en is speciaal ontwikkeld voor Medicom.

De service biedt een volledig online platform, wat naadloos gekoppeld wordt aan uw Medicom systeem. Door middel van koppeling tussen Medicom en SMS-services worden uw agenda en patiëntgegevens (06-nummers) dagelijks door PharmaPartners aan SMS-Services.nl geleverd. Het versturen van de SMS-berichten is een volledig geautomatiseerd systeem.

*Voor Medicom praktijken geldt een speciaal tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Sms herinnering; effectief en kostenbesparend

Sms is een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde. In vergelijking met een e-mail, die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen (bron: DDMA), wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen. Daarnaast is het versturen van een sms veel voordeliger dan het versturen van een brief of een telefonische herinnering.

Voordelen sms-reminders:

  • Volledig instelbare SMS teksten naar de specifieke wensen van uw praktijk
  • Flexibele verzendregels, zowel aantal dagen voor afspraak als tijd van verzenden instelbaar per praktijk
  • Vermindering van het aantal no shows door de zeer hoge attentiewaarde van een SMS herinnering
  • Klantvriendelijke dienstverlening voor uw patienten
  • Voordeliger dan brief of telefoon
  • Afspraken die zijn gemaakt via MijnGezondheid.net of de webstekker kunnen indien gewenst uitgesloten worden voor het versturen van een SMS.

Interesse? Vraag een offerte aan

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande systemen. Vraag vrijblijvend een offerte voor een kostenindicatie. 

blockcontent bottom